BRANDVEILIGHEID | AKOESTIEK | BOUWFYSICA | INSTALLATIES

Visie

WRI

Bouwen is vergelijkbaar met het eten van spaghetti. Trek aan één sliert en het hele gerecht wordt meegetrokken. Alles is met elkaar verbonden. Daarom is het zo belangrijk om bouwprojecten integraal aan te pakken. Geen 'losse' adviseurs die bezig zijn met hun eigen deel en zo andere zaken vergeten. 

Bij adviesbureau WRI klopt het geheel omdat we alle technische onderdelen in de architectuur integreren. Zodat het eindresultaat letterlijk staat als een huis. Die integrale aanpak maakt ons uniek. Gebouw en omgeving kunnen niet los van elkaar worden gezien. Dat geldt ook voor een optimaal werk- en leefklimaat dat is afgestemd op de functie en de architectuur van een gebouw. Als we projecten aanpakken, gebeurt dat vanuit die visie. En vanuit onze betrokkenheid en creativiteit. Dat dat loont, blijkt uit de succesvolle resultaten.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, zoeken wij altijd actief en in een zo vroeg mogelijk stadium naar een optimale samenwerking tussen architecten, opdrachtgevers en andere adviseurs. Alleen dan kan de architectonische kwaliteit van het ontwerp behouden blijven binnen gestelde budgetten èn met een uitstekende technische uitvoering.